Comença la matrícula als tallers d’escriptura creativa de la UV

  • Servei d'Informació i Dinamització - Blasco Ibáñez
  • 9 de setembre de 2019
 
Imatge del Taller de Poesia en valencià de 2017. © Miguel Lorenzo
Taller de Poesia en valencià 2017. © Miguel Lorenzo

Escriptors amb una reconeguda trajectòria professional imparteixen els sis tallers d’Aula Oberta d’Escriptura Creativa en les modalitats de poesia, narrativa breu, teatre i guió de curtmetratge. Els tallers tenen reconeixement amb un crèdit ECTS.

Us agrada escriure? Amb una metodologia eminentment pràctica, aquests tallers estan destinats a la formació i adquisició d’habilitats per a afrontar la creació literària en els gèneres de la narrativa, el teatre, la poesia i el guió de curtmetratge. S’ofereixen sis tallers, amb una durada de 20 hores cadascun, que es repartiran en set sessions setmanals entre els mesos d’octubre, novembre i desembre de 2019. Pot participar-hi l’estudiantat de la Universitat de València i també totes les persones que estiguen interessades. Hi ha 20 places per taller que es cobriran per ordre d’inscripció, a partir del 4 de setembre i fins al 13 d’octubre de 2019. L’estudiantat de la UV tindrà preferència en la matrícula si la fa efectiva entre el 4 i el 30 de setembre. A partir de l’1 d’octubre s’obre al públic en general i se seguirà l’ordre d’inscripció.

L’equip de professorat està integrat per Josep Lluís Roig i Luci Romero per als tallers de poesia en valencià i castellà respectivament; Gemma Miralles per al taller d’escriptura teatral; Rafael Ferrero per al taller de guió de curtmetratge; i Carles Cano i Fani Grande per als tallers de narrativa breu en valencià i castellà respectivament.

El tallers de l’Aula Oberta d’Escriptura Creativa són una proposta del Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) amb la col·laboració de l’Aula de Literatura, l’Aula d’Arts Escèniques i l’Aula de Cinema del Vicerectorat de Cultura i Esport i el Vicedeganat de Cultura de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

 

Més informació:

Arxivat en: