Comencen les activitats en les escoles esportives de la Universitat

 
Esportistes de la Universitat practicant vela
Esportistes de la Universitat practicant vela

El Servei d’Educació Física i Esports ja ha posat en marxa les escoles esportives, una aposta per la pràctica esportiva sense competició.

Segons la modalitat esportiva, les sessions d’entrenament són diferents. La informació sobre cada esport (dies d’entrenament, grups, campus on es fa, formes de pagament) es pot trobar en cada escola. En les escoles esportives es poden practicar disciplines individuals i d’equip.

L’oferta del curs 2019-2020 és la següent:

  • ESPORTS INDIVIDUALS: aikido, atletisme/córrer, bàdminton, escalada, esgrima, judo, karate, kendo, taekwondo, triatló i vela. (Vegeu PDF)
  • ESPORTS D’EQUIP: bàsquet, futbol i futbol 7, futbol sala, rugbi i rugbi7, voleibol i vòlei platja. (Vegeu PDF)

Per a poder practicar aquestes activitats és necessari pertànyer a la comunitat universitària de la UV o posseir la targeta esportiva.

 

Matrícula

La matrícula es fa en https://www.uv.es/sef, en l’apartat d’automatrícula.

 

Activitats esportives

La matrícula de les activitats està oberta tot el curs fins que es cobrisquen les places i es pot fer en l’aplicació de l’automatrícula.

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies