Comencen les classes en la Universitat de València, i l'obertura oficial serà el dia 17

  • Gabinet de Premsa
  • 10 de setembre de 2018
 
Imatge d'arxiu d'estudiants universitaris.
Imatge d'arxiu d'estudiants universitaris.

Dilluns dia 10 han arrancat les classes en totes les titulacions de la Universitat de València. Quasi seixanta mil persones cursen algun grau, postgrau, doctorat o títol propi de la Universitat. L’acte solemne d’obertura del curs se celebrarà dilluns 17 al Paranimf de l’edifici històric de La Nau.

Un any més, la Universitat de València ha estat la preferida pels aspirants a entrar en el sistema universitari públic valencià. Les 8.695 places de primer curs que oferia per a 2018/2019 en els centres propis varen ser adjudicades pràcticament en la seua totalitat abans de l’estiu (99,95%). I 10 de les 15 titulacions amb una nota de tall més alta de tot el sistema universitari valencià correspongueren a la Universitat de València.

L’obertura oficial del curs 2018-2019 es celebrarà el dilluns 17 de setembre, i serà el primer presidit per la rectora Mavi Mestre. La sessió començarà a les 12 hores, i la Lliçó Magistral estarà a càrrec de José Devís, catedràtic d’Educació Física i Esportiva, amb el títol ‘Discursos sobre Les funcions de l’Educació Física escolar: continuïtats, discontinuïtats i reptes’.

Arxivat en: Calendaris , Grau