Comencen les Escoles Esportives de la Universitat

  • Servei d'Esports
  • 27 de setembre de 2017
 
Voleibol femení.
Voleibol femení.

A partir del 2 d’octubre, les Escoles Esportives de la Universitat de València comencen el curs 2017/18. Es tracta d’una activitat oferida a través del Servei d’Educació Física i Esports (SEFUV), dirigida a tota la comunitat universitària, però també als usuaris externs que sol·liciten la targeta esportiva. La principal característica de les Escoles Esportives és que ofereixen la possibilitat de practicar qualsevol esport, col·lectiu o individual.

Les Escoles Esportives es desenvolupen en dos quadrimestres: el primer, del 2 d’octubre al 31 de gener; i el segon, de l’1 de febrer al 31 de maig.

Són de caràcter lúdic, la qual cosa resulta molt atractiva per a totes i tots els qui desitgen practicar i gaudir amb un esport que, en molts casos, ja coneixen i que, en uns altres, desitgen conéixer.

En les Escoles Esportives d’esports d’equip es realitzen dues sessions d’entrenament a la setmana i, encara que en finalitzar el quadrimestre no hi haurà competició, sí s’organitzarà una trobada en l’horari d’entrenament.

En l’oferta d’esports col·lectius, es tracta d’una activitat mixta que sobreix pel gran acolliment que té entre la comunitat universitària i els usuaris externs, amb una mitjana de participació del 90% de les places oferides. 

“És una excel·lent manera de conéixer un esport o de practicar-ho, amb entrenadors d’alt nivell, però sempre adaptat als grups d’entrenament”, assenyalen des del SEFUV.

Els campus de Blasco Ibáñez i dels Tarongers acolliran les escoles de bàsquet i de voleibol; la resta -voleibol platja, futbol sala, futbol i rugbi- se situaran entre les instal·lacions del SEFUV i exteriors.

D’altra banda, els esports individuals oferits són vela, atletisme, triatló, tennis de taula, bàdminton, esgrima i escalada, que es practicaran a les instal·lacions del SEFUV i les seues proximitats, excepte la vela que se celebrarà a la Marina Reial.
 

Més informació: