Conferència del terapeuta Carles Parellada sobre pedagogia sistèmica, demà a Psicologia

  • 17 de maig de 2017
 
Facultat Psicologia

El terapeuta Carles Parellada ofereix aquest dijous 18 de maig a la Universitat la conferència ‘La Pedagogia Sistèmica, una nova mirada pels reptes del Segle XXI’. Serà a les 18 hores en el Saló d’Actes de la Facultat de Psicologia. Parellada és un reconegut mestre i terapeuta familiar qui destaca que l’Educació Sistèmica convida a una nova forma de mirar les relacions i vincles que es donen en els contexts educatius, posant especial atenció en la comunicació amb les famílies.

Segons l’autor “ens cal reflexionar en les actituds i les estratègies pedagògiques que els educadors i educadores hem de desenvolupar, que impliquen canvis profunds en la nostra forma de pensar l'educació, i en la manera de generar un bon treball en equip, i un clima de confiança i respecte cap a les famílies, tanmateix en la forma com plantejar els processos d'ensenyament-aprenentatge, mirant en la direcció de les noves generacions, que sense dubte tenen necessitats específiques pel moment que els està tocant viure, perquè puguen fer quelcom útil amb el llegat que els ha estat tramés pel seus pares, i per la societat en general, creant una cultura d’inclusió i creativitat a l’abast de tothom”.

Després de la conferència es presentarà el màster en Intervenció en Educació Sistèmica Multidimensional, un postgrau propi de la Universitat de València que ve a completar l’oferta especialitzada d’estudis de la facultat en l’àmbit de la psicologia i l’educació. El màster està dirigit per la professora Adoración Ferreres.

La informació sobre el màster es pot consultar ací.