Congrés internacional sobre professions jurídiques, en la Facultat de Dret

  • Gabinet de Premsa
  • 8 d’octubre de 2020
 
Facultat de Dret
Facultat de Dret

El Departament de Filosofia del Dret i Política de la Facultat de Dret de la Universitat de València acull del 13 al 16 d'octubre, en el Saló d'Actes, el Congrés Internacional ‘Professions Jurídiques i Dinamisme del Dret’.

El Congrés, que comptarà amb la participació d'especialistes d'àmbit nacional i internacional, així com de professionals de l'àmbit jurídic, abordarà la complexitat del Dret i el seu dinamisme des d'una perspectiva teoricopràctica en dimensions com la legislativa, la jurisprudencial, la notarial, la registral, la fiscal, la pràctica forense, entre altres. A més, es tractaran qüestions com la cerca del just concret i la responsabilitat dels i les juristes, Dret i literatura, la justificació del Dret, la retòrica per a juristes o la intel·ligència artificial aplicada al Dret.

El comité científic del Congrés està integrat per Ángela Aparisi, Jesús Ballesteros, Carla Faralli, Paolo Moro, Andrés Ollero, María Elena Olmos, Gregorio Robles, Ángeles Solanes, Isabel Trujillo, Francesco Viola, Giuseppe Zaccaria. El comité organitzador el formen Lucía Aparicio, Encarnación Fernández, Ana-Paz Garibo i Diego Medina.

El Congrés està obert a tot el públic i es podrà seguir de manera presencial o a distància a través del següent enllaç. La inscripció és gratuïta i s'expedirà un certificat d'assistència, amb una participació mínima del 80%.

Més informació: