Convocada una nova edició del Santander X Explorer en la Universitat de València

  • Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius
  • 7 d’octubre de 2020
 
Imatge de la campanya

El Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius ha convocat una nova edició del Santander X Explorer a la Universitat de València. La inscripció està oberta fins el 11 de desembre. La Unitat d’Emprenedoria de la Universitat de València (UVemprén) acull la XI edició del programa d'emprenedoria Santander X Explorer, per a donar suport a joves emprenedors i emprenedores que vulguen validar les seues idees de negoci relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030.

El programa està destinat a joves d’entre 18 i 31 anys que, durant 12 setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació.

El procés d'inscripció estarà obert fins a l'11 de desembre i es podrà fer a través de la plataforma global d'emprenedoria universitària Santander X. Es tracta d'una iniciativa d'impuls al talent jove promoguda per Banco Santander, per mitjà de Santander Universidades, amb la coordinació del Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE) i la participació de la Universitat de València a través de la seua iniciativa d'emprenedoria UVemprén.

Explorer brindarà les eines necessàries perquè cada participant siga capaç de desenvolupar una solució sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 establits per Nacions Unides.

Tota la informació sobre Santander X Explorer en aquest enllaç