Convocades les ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa del curs 2021-2022

  • Vicerectorat d'Ocupació i Emprenedoria
  • 22 d’abril de 2021
 
Detall del cartell.
Detall del cartell.

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius, a través del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) de la Universitat de València, ha convocat les ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació educativa per al curs 2020-21. Les sol·licituds es podran presentar entre els dies 26 d’abril i 17 de maig.

La principal novetat d’enguany és una remodelada línia d’acció prioritària. A les ja existents, ara se suma la digitalització, disseny de materials i estratègies per al treball en modalitats de docència virtual i híbrida.

Com en anualitats anteriors, els tipus de projecte a sol·licitar són dos: el Projecte d’Innovació de Centre (PIC), orientat a impulsar iniciatives desenvolupades pels centres i facultats de la Universitat de València; i el Projecte d’Innovació Docent (PID), dirigits a equips de docents que desitgen desenvolupar innovacions educatives.

Una altra novetat enguany és la incorporació d’una nova modalitat de projecte dins de la categoria de Programa d’Innovació Docent (PID), el CONSOLIDA-PID. A aquesta modalitat podran optar projectes consolidats i implantats durant almenys quatre cursos acadèmics.

La quantia màxima que es podrà sol·licitar per a la mena de PID és de .000 euros.

Les sol·licituds hauran de presentar-se a través de la seu electrònica de la Universitat, situada en l’adreça: https://www.uv.es/seu-electronica/ca/electronica-uv.html

Podran fer-ho des del dia 26 d’abril fins al 17 de maig a les 23:59 hores.
Per a més informació, poden accedir al Tauler Oficial o en la web del SFPIE.

Tots els tràmits s'hauran de gestionar telemàticament.
Per a la resolució de dubtes i presentació de novetats, el SFPIE ha organitzat un webinar que es realitzarà el 4 de maig a les 12 hores  i posarà a disposició dels interessats un  apartat de Preguntes més Freqüents (FAQ). Rebreu més informació sobre el webinar, en els canals d’informació habituals del SFPIE: web, canal de Telegram i email.