Convocades les ajudes a la I+D+i per al foment de la col·laboració Universitat de València-La Fe

  • 24 d’octubre de 2016
 
Ajudes a la I+D+i

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica de la Universitat de València, conjuntament amb l’Hospital Universitari i Politècnic La Fe han convocat la III Edició del Programa VLC-BIOMED d’ajudes a la I+D+i per al foment de la cooperació en activitats d’investigació, desenvolupament tecnològic i innovació en matèria de salut entre investigadors-professionals de les dues entitats. El termini està obert fins el 8 de novembre.

El Programa VLC-BIOMED té com a objectiu fomentar aliances entre professionals de la Universitat de València i de l’Hospital La Fe, per a impulsar l’execució de projectes de recerca o d’innovació coordinats, que donen lloc a noves innovacions en l’àmbit de la salut (biomedicina, bioenginyeria i materials, psicologia mèdica, bioeconomia, aspectes ètics i legals, entre altres). En les seues dues edicions anteriors s’han generat nombroses col·laboracions noves entre investigadors i clínics, amb un total de 162 sol·licituds presentades i 50 iniciatives recolzades.

El Programa es desenvoluparà en tres fases:

1.- Fase I.- Presentació de Manifestacions d’interés/Cerca de socis.

Divulgació d’idees o problemes no resolts en La Fe o en la Universitat de València, a fi de buscar socis en l’altra institució, mitjançant la pàgina www.vlc-biomed.es

Publicar una manifestació d’interés: IDEA

Consultar les idees publicades que busquen soci en l’altra institució: COL·LABORADOR

El termini per a la recepció de manifestacions d’interés ja s’ha iniciat i finalitza el 8 de novembre, amb l’objectiu de trobar un soci en l’altra institució i formalitzar un encontre en la Jornada de cooperació del 9 de novembre.

2.- Fase II.- Jornada de Cooperació UV-LA FE ( 9 de Novembre, Hospital Universitari i Politècnic La Fe)

Al llarg de la Jornada es realitzaran reunions bilaterals (reunions one-to-one), prèviament programades entre investigadors de la Universitat de València i investigadors de La Fe i s’oferirà la possibilitat de concertar noves reunions amb diferents ponents i participants.

3.-Fase III.- Publicació de la convocatòria d’Ajudes Programa VLC-Biomed 2016. Subprogrames A i B

La convocatòria consta de dos Subprogrames: Subprograma A) Ajudes per la realització d’activitats preparatòries de projectes coordinats, i Subprograma B) Ajudes per al desenvolupament de projectes d’innovació conjunts, basats en resultats o experiències preliminars ja contrastats i que mostren potencial de transferència al sistema de salut.

La convocatòria s’obrirà el proper 10 de novembre.
Aquestes activitats són el resultat del conveni subscrit el 8 d’octubre de 2014, entre la Universitat de València i l’Institut de Recerca Sanitària-Fundació per a la recerca de l’Hospital La Fe, per al foment de la cooperació en activitats d’investigació, desenvolupament tecnològic i innovació en matèria de salut entre investigadors-professionals de les dues entitats

Per a més informació:
BUTLLETI-INFOTRI
www.uv.es/otri 
www.vlc-biomed.es