Convocades sis pràctiques remunerades per a estudiantat de la Universitat amb discapacitat

  • Fundació Universitat-Empresa
  • 18 d’octubre de 2017
 
ONCE_CRUE_beques_discapacitat

La Universitat de València, en col·laboració amb la Fundació ONCE-CRUE, convoca sis beques per a la realització de pràctiques acadèmiques externes per part de l’estudiantat amb diversitat funcional. D’aquesta manera, un any més, ambdues organitzacions engeguen aquesta iniciativa per a facilitar la inserció professional a l’alumnat amb diversitat funcional, així com per a reforçar la col·laboració amb les empreses que participen en el programa.

Cada beca atorga 1.800 euros per a cada alumne durant els tres mesos en els quals realitzarà pràctiques a l’empresa, que podran fer-se de l’1 de febrer al 30 de setembre. L’alumnat podrà tant esperar que li assignen una empresa com aportar-ne una.

Els requisits per a optar a aquestes beques són els següents: tindre una discapacitat reconeguda o superior al 33%, no tindre cap relació contractual de tipus laboral amb l’empresa, així com estar matriculats de qualsevol titulació de la Universitat de València durant el curs 2017-2018. En el cas d’estar cursant un grau, s’ha d’haver superat el 50% dels crèdits necessaris mentre que, en un postgrau, s’ha d’estar matriculat de tots els crèdits necessaris per a obtindre’l. En els dos casos s’han de complir els requisits específics de la titulació.

L’alumnat interessat en aquestes beques haurà d’emplenar la sol·licitud en la pàgina web d’Adeit, com també la de la Fundació ONCE. La data final d’inscripció és el 15 de desembre.

Més informació en: Beques-Pràctiques Fundació ONCE-CRUE UV 2017-18