La Cursa Universitat de València virtual estarà activa fins a les 22 h del diumenge 4 d’octubre

  • Servei d'Esports
  • 1 d’octubre de 2020
 
Participants en la carrera en una edició anterior
Participants en la carrera en una edició anterior

Cada any la Universitat de València participa en una de les cites esportives per excel·lència de la comunitat runner de la ciutat de València, el Circuit de Curses Populars. La Cursa Universitat de València anava a ser la prova que donara el tir d’eixida a la setzena edició, però a causa de la crisi actual provocada per la COVID-19 el seu desenvolupament presencial ha sigut cancel·lat.

Però per a mantindre viva la motivació, la participació en aquesta prova es realitzarà virtualment. La IX Cursa Universitat de València serà diumenge que ve 4 d'octubre.

Per a inscriure’s en la IX Cursa Universitat de València cal fer-ho a través de INSCRIPCIONS. Després d’inscriure’s es rebran les instruccions per a participar-hi.

Import i inscripcions

La cursa és gratuïta i la inscripció estarà oberta des del dijous 24 de setembre fins al 3 d'octubre a les 23:59 h

Distància i data

La distància a completar és de 5.000 m i es pot triar on córrer-la. Es pot fer la prova tantes vegades com es vulga —activa des del diumenge 27 de setembre a les 7 h fins a les 22 h del diumenge 4 d’octubre— i l’app registrarà el millor temps.

App i classificació universitària

Per a poder registrar la cursa i participar en la classificació universitària, la persona participant s’haurà de descarregar l’aplicació Cronochip live i seleccionar la universitat a què pertany. Els resultats finals apareixeran en l’app amb què es va participar i ací: Classificacions