Debat per les eleccions estudiantils de la Universitat de València

  • Gabinet de la Rectora
  • 11 de novembre de 2019
 

La Sala Matilde Salvador de l’edifici de La Nau va acollir el dimarts 11 de novembre a les 18:30h el debat per les eleccions d’estudiants de la Universitat de València. Per primera vegada en la història d’un debat electoral, aquest ha estat retransmès en directe via streaming a través del web uv.es

Els candidats i candidates dels principals grups de representació d’estudiants de la Universitat van debatir sobre les principals qüestions que afecten als i les estudiantes, com el present i futur del moviment estudiantil, les demandes de la joventut, les necessitats de l´alumnat, l´emergència climàtica o el masclisme de la nostra societat.

Així, pel Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) ha intervingut Gerard Blasco, per l’Associació d’Estudiants SAÓ Jordi Ortiz, per A Contracorrent, Minerva Jiménez, i per la Unió d’Estudiants Valencians, Carlos Picazo.

La delegada de la rectora per a l’estudiantat, Meme Elizalde, va moderar el debat i la senyal de vídeo i àudio va estar produïda pel Taller d’Audiovisuals (TAU). A més, també va intervindre Ana Domínguez, del Consell de la Joventut de València, qui va animar a les i els alumnes a votar en les properes eleccions.

El debat va estar organitzat pel Consell de la Joventut de València i la Delegació de la Rectora per Estudiantes i Estudiants de la Universitat i va ser autoritzat per la Junta Electoral de la UV.

El pròxim 21 de novembre tindrà lloc les eleccions de representants dels estudiants al Claustre i juntes de centre de la Universitat. Entre les 10 i les 19 hores, els i les alumnes estan convocades a exercir el seu dret de vot en les meses electorals que estaran disposades en els diferents facultats i centres. En cas de no poder votar presencialment, es pot votar anticipadament fins el 20 de novembre.

Arxivat en: Estudiant/a