Dol a la Comunitat Valenciana per les víctimes del coronavirus

  • Gabinet de la Rectora
  • 19 d’abril de 2020
 
Imagen de la noticia

La Generalitat Valenciana ha declarat el dol oficial a la Comunitat Valenciana aquest diumenge 19 d’abril com a mostra de respecte, condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa de la COVID-19. La Universitat de València participa d’aquesta declaració i s’uneix a la invitació a fer, al migdia d’aquest diumenge, tres minuts de silenci als balcons de les vivendes.

El Consell de la Generalitat Valenciana va acordar, el passat divendres 17 d’abril, la declaració institucional de dol per les víctimes de la COVID-19.

Aquest acord, publicat al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana,  ha estat pres ‘com a mostra de respecte, condol i reconeixement per les persones que han perdut la vida a causa de la COVID-19’.

A més, ‘per recordar a les víctimes d’aquesta pandèmia i honrar la seua memòria’, la Generalitat Valenciana ha convocat ‘tres minuts de silenci el diumenge 19 d’abril a les dotze del migdia, moment en què els valencians i les valencianes podran expressar el seu condol eixint als balcons, en silenci, durant tres minuts’.

La Universitat de València participa d’aquesta declaració, i la rectora de la institució, Mª Vicenta Mestre, ha fet una invitació a unir-se a la convocatòria del Consell, fent cadascuna de les persones que composen la comunitat universitària, tres minuts de silenci als balcons i finestres de les seues vivendes, aquest diumenge al migdia.

Arxivat en: