Dos cursos Moocs de la Universitat, accessibles en la plataforma online MiríadaX

  • 15 de desembre de 2016
 
Cursos Moocs de la Universitat

La Universitat de València ja està present en la plataforma MiríadaX amb dos primers MOOCs que ofereixen cursos dels àmbits de la filologia i el dret. L’objectiu és arribar a pujar dotze vídeos més que s’afegiran a la web de divulgació conforme vagen realitzant-se, segons han explicat des del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa.

Els dos primers vídeos de la Universitat corresponen a un curs bàsic de llengua i cultura llatines, impartit pels professors Carles Padilla i Josep L. Teodoro; i un sobre el desenvolupament de la relació laboral, impartit per Carlos Alfonso i Gemma Fabregat.

Miríada X és la major plataforma de Moocs en espanyol. Es tracta d’un projecte de formació en línia que es va posar en marxa en 2013 i en la qual participen un gran nombre d’universitats de països com Espanya, Colòmbia, Xile, Argentina, Perú, Mèxic, Puerto Rico, República Dominicana o El Salvador, entre altres.

Miríada X aposta per impulsar el coneixement en obert en l’àmbit iberoamericà d’educació superior. Un coneixement lliure i gratuït que siga transmès i enriquit a través de la xarxa. La plataforma posa a disposició de qualsevol persona interessada cursos online massius en obert (més coneguts com MOOCs) de forma gratuïta a través d’una plataforma sense restriccions, sense condicions, sense horaris i sense cost.