Dret acull una escola d’estiu centrada en la lluita contra la corrupció i la modernització de l’administració

  • 30 de juny de 2017
 
Universitat FON de Skopje (Macedònia)

La Facultat de Dret acull els dies 3 al 7 de juliol la Primera Escola d’Estiu organitzada entre la Universitat de València i la Universitat FON de Skopje (Macedònia). El tema genèric és la lluita contra la corrupció i la modernització de l’administració pública. Hi haurà cinc seminaris i una lliçó magistral, amb un total de 30 hores lectives efectives, que s’impartiran en anglès.

Entre el professorat de la mateixa s’expliquen tres professors de la Universitat de València (Antonio Bar, Elena Górriz i Pedro Tent), més dos visitants de la Universitat de Califòrnia (Robin Unander i Jamie O’Connell) i un alt responsable de la Unió Paneuropea (Carlos Uriarte).

La Primera Escola d’Estiu Universitat de València-FON University es troba específicament programada tant per als estudiants de la Universitat FON, que es desplaçaran a València únicament als efectes de participar en la mateixa, com per als alumnes de la Universitat de València interessats en el tema, que rebran una formació de qualitat en un entorn multicultural.