Dues tripulacions de la Universitat lluitaran pel títol autonòmic de vela

  • 10 de març de 2017
 
Imagen de la noticia

L’equip de vela de la Universitat de València ja està llest per a disputar-se el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CADU) que reunirà totes les institucions acadèmiques del sistema universitari valencià el pròxim 22 de març al Reial Club Nàutic de Calp.

La Universitat, segons va explicar el seleccionador de l’equip de vela, Juan Calvo, acudirà al CADU amb dues tripulacions. La primera, vencedora en les competicions internes, serà comandada per Ramón Portolés, patró del vaixell, i la integraran Javier Martínez, Miguel Cebolla, Javier Dusmet i Pau Xirivella.

El segon vaixell serà liderat per Francisco Alcázar (patró) i el completaran Juan Álex Parlatay, Rosa Contell, Agustín Llopis i Helena Escrivá.

“Després de tres dies de lliga interna i un vaixell clarament guanyador, he decidit portar dues tripulacions al CADU amb una segona embarcació composta pels millors de les competicions. Anem amb molt bon nivell i la veritat és que esperem fer podi amb els dos vaixells, fins i tot, guanyar amb un d’ells”, va admetre el seleccionador.

De complir-se les expectatives de Calvo, l’equip de vela de la Universitat de València repetiria en el Top 3 per segon any consecutiu