L'edició de primavera del programa Erasmus en el Territori arranca amb visites a Requena, la Ribera Alta, Bocairent i l'Horta de València

  • Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable
  • 17 de febrer de 2020
 
Imagen de la noticia

Les inscripcions per a les pròximes excursions turístic-formatives pel territori valencià ja estan obertes. De febrer a maig l’estudiantat Erasmus i Internacional de la Universitat de València tindrà l'oportunitat de descobrir el patrimoni cultural i mediambiental d'espais emblemàtics de la província de València.

Les visites s'han programat a Requena (22 de febrer), la Ribera Alta (7 de març), Bocairent (4 d'abril) i L'Horta de València (16 de maig). L'objectiu d'aquest programa és donar a conéixer els municipis de la nostra província a través d'itineraris turístic-formatius, que inclouen desplaçament, visita guiada als monuments històrics i paratges naturals, i gastronomia local.

Les rutes tenen un vessant formatiu alhora que lúdica, atés que es plantegen activitats variades. Així a Requena l'estudiantat descobrirà el centre de la Vila i la tradició vitivinícola de la comarca a través dels seus cellers; a la Ribera Alta coneixeran la història de la taronja i els seus orígens, així com la seua influència en la cultura, l'art i l'economia valenciana. A Bocairent visitaran el Barri Medieval i les “Covetes dels Moros”, declarades Monument Nacional. I a L'Horta de València, patrimoni agrícola mundial, visitaran l’Agromuseu de Vera i realitzaran diverses rutes per l'horta per a descobrir el cuiltiu de la xufa i el procés de producció de l'orxata, entre altres.

El programa Erasmus en el Territori ha sigut organitzat per la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i el Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, en col·laboració amb el Centre d’Idiomes de la Universitat i els ajuntaments de Carcaixent, Requena, El Puig, Alboraia, Bocairent i Alzira.

Els alumnes del programa Erasmus i Programa Internacional del segon semestre que cursen els seus estudis a la Universitat de València poden inscriure's per a les pròximes visites d'Erasmus en el Territori ací. 

Més informació: