Els equips de rugbi i de futbol 7 deixen el llistó alt al CADU

  • Servei d'Esports
  • 17 de novembre de 2017
 
Imagen de la noticia

Victòries per als equips de rugbi i futbol al CADU de la Universitat de València.

El campionat autonòmic (CADU) continua copant el calendari dels esports d’equip de la Universitat de València. Aquesta setmana han jugat els equips de rugbi (masculí i femení) i les xiques de futbol 7.

Els xics de rugbi van jugar a Alacant i van tancar la jornada amb tres victòries (UA 7 – 29 UVEG / UVEG 28 – 5 CEU) / UVEG 42 – 0 UCV). Per la seua banda, l’equip femení va disputar els partits a Elx amb dues victòries dels tres partits jugats (UPV 7 – 5 UVEG / UCV 5 – UVEG 26 / UJI 0 – UVEG 39).

En futbol 7, les xiques van començar la primera jornada de competició amb un empat en el seu primer partit (UA 3 – 3 UVEG) i la van tancar amb un triomf contra la Universitat Miguel Hernández (UVEG 8 – 2 UMH).

Seguint amb el CADU d’equips, la setmana que ve tindrà lloc la segona ronda d’enfrontaments, juntament amb els esports de tenis i pàdel.

Més CADU
Continuant amb els autonòmics, aquesta setmana ha tingut lloc el CADU de rem, un esport de promoció per a la Universitat. Entre els participants, la UV va competir amb dues embarcacions (equip masculí i equip femení) i va quedar en el quart lloc.

Una altra de les proves destacades d’aquesta setmana és la trenta-setena Marató de València Trinidad Alfonso EDP, que tindrà lloc el proper diumenge 19 de novembre a la capital del Túria. La cursa espera rebre uns 45.000 visitants i la Universitat de València hi tindrà sis participants per a la classificació del CADU.