L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria millora els estudis d’Enginyeria Multimèdia en l’àmbit de l’animació per ordinador

 
Pràctica d'Enginyeria Multimèdia i animació per ordinador.
Pràctica d'Enginyeria Multimèdia i animació per ordinador.

La Universitat de València ha signat un conveni de col·laboració de caràcter tècnic i formatiu amb l’estudi d’animació La Tribu Animation amb el qual l’estudiantat de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV) podrà completar la seua formació a l’empresa i així integrar- en un entorn de producció real. El professorat, per la seua banda, podrà conèixer de primera mà les necessitats del sector en l’àmbit industrial.

L’acord s’ha segellat “per tal de donar una resposta eficaç a les exigències del canvi social i tecnològic” i està basat en l’estudi de solucions tècniques per a la millora dels processos de producció i innovació en el sector de l’animació. Per a Ignacio García, coordinador del Grau en Enginyeria Multimèdia de l’ETSE-UV, “aquest tipus de col·laboracions és fonamental per mantenir els nostres estudis actualitzats i així poder cobrir millor les necessitats de la societat”.

El conveni té una validesa de dotze mesos prorrogables i preveu desenvolupar cursos d’extensió o programes de postgrau per a la seua implantació a la Universitat de València a través de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT. Una de les primeres accions conjuntes, i que ha anat dirigida directament a l’estudiantat, ha estat la conferència que Rafel Bernabeu (director tècnic de La Tribu Animation) va impartir el passat 5 de febrer a les instal·lacions de l’ETSE-UV i que va tractar els diferents llocs tècnics en una producció d’animació.

“Per a nosaltres és una forma d’avançar en la consecució d’un dels nostres objectius: la formació i retenció del talent valencià”, explica Nadia Ruiz, CEO i cofundadora de La Tribu. Ruiz afegeix que l’acord amb la Universitat de València és la millor manera de mantenir una relació “tan necessària” com la que uneix “la indústria de l’animació amb l’univers acadèmic i del coneixement”.

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies