L’escriptor Santiago Posteguillo, l’investigador Juan Ferré i el col·legi Joan de Ribera arrepleguen aquest dilluns els XXI Premis Universitat-Societat

  • 12 de desembre de 2016
 
ADEIT

Els XXI Premis Universitat-Societat del Consell Social es lliuren aquest dilluns, 12 de desembre, a les 19 hores, en la seu de la Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT) en un acte presidit pel rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo; pel president del Consell Social de la Universitat, Manuel Broseta; i per la directora general d’Universitat, Recerca i Ciència de la Generalitat, Josefina Bueno.

Aquests guardons, que tenen com a objectiu reconèixer les millors pràctiques de col·laboració entre la Universitat i el seu entorn, premien investigadors, professors, empreses, estudiants i professionals. En la seua XXI edició, l’escriptor Santiago Posteguillo ha sigut el guardonat en la modalitat Alumni Plus. Llicenciat i doctorat per la Universitat de València, és autor de destacables obres com ‘Africanus, el hijo del cónsul’, ‘Las legiones malditas’ i ‘La traición de Roma’.. Amb aquest premi es reconeix la seua excel·lència professional com a escriptor que es va formar en la Universitat de València.

A més, els premis han recaigut en el Col·legi Major Joan de Ribera (Premi a la Trajectòria de Col·laboració); en l'investigador Juan Ferré, catedràtic del departament de Genètica de la Facultat (Premi a la Recerca i Desenvolupament); i en els estudiants Diana Paricio, llicenciada en Psicologia i màster en Intervenció Psicològica en Àmbits Socials, i a Carlos Gómez García, graduat en Història de l'Art i postgraduat en Història de l’Art i Cultura Visual.

D'altra banda, els guardons a l’Excel·lència Docent, atorgats per la Universitat de València en col·laboració amb la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, es lliuraran als professors Mercedes Gombau, del Departament d’Anàlisi Econòmica de la Facultat d’Economia; Leopoldo Forner, del Departament d’Estomatologia de la Facultat de Medicina; Francisco Javier Jiménez, del Departament de Dret Administratiu i Dret Processal de la Facultat de Dret; Vicent Martínez, del Departament d’Astronomia i Astrofísica de la Facultat de Física; i Mª Dolores Mas, del Departament de Dret Civil de la Facultat de Dret.