L'Espai d'Economia de Gandia aborda l'impacte de la tecnologia 5G en l'economia

  • UVGandia
  • 14 de febrer de 2020
 
Imagen de la noticia
L'Espai d'Economia parlarà sobre l'impacte del 5G

El dilluns 17 de febrer va tindre lloc una nova sessió d'aquest espai de debat i reflexió en el que participarà la Consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, i l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

"5G: la revolució imminent. L'impacte en l'economia i la vida de les persones" és el títol de la sessió de l'Espai d'Economia que va tindre lloc dilluns 17 de febrer a les 20h en els salons de Foment a Gandia (C/Sant Francesc de Borja, 56). En aquesta sessió  es va abordar com la implantació de la xarxa mòbil de cinquena generació canviarà la manera de comunicar-nos i multiplicarà la capacitat de les autopistes d'informació tenint, a més, implicacions en l'economia. D'aquest tema en parlaren en esta nova sessió de l'Espai en la que participaran José Manuel Plaza, de Telefónica España, David Gómez, enginyer de telecomunicacions de la Universitat Politècnica de València, i Carolina Pascual, Consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital de la Generalitat Valenciana. L'acte fou presentat per l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i moderat per Salva Gregori, del Cercle d'Economia de La Safor.

L'Espai d'Economia és un fòrum de debat organitzat pel Cercle d'Economia de La Safor, Euram Safor, Levante EMV, el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica, UVGandia i la Federació d'Associacions d'Empresaris de La Safor que tracta d'analitzar, almenys una vegada al mes,  temes d'especial interés per al teixit empresarial de la comarca de la mà de professionals i especialistes en cada sector.