Especialistes de la Universitat participen en dos taules redones online sobre llibertat d’expressió i periodisme en temps de pandèmia

  • Gabinet de Premsa
  • 6 de maig de 2020
 
Cartell
Cartell

La Facultat de Dret de la Universitat ha organitzat aquest dijous dia 7 de maig, juntament amb la Plataforma PDLI, dos taules redones online amb especialistes de diferents àmbits per a parlar sobre la llibertat d’expressió i periodisme en temps de pandèmia. La convocatòria s'ha realitzat a través de Webinar i s’emmarcava dins de la commemoració del Dia Mundial de la Llibertat de Premsa #WPFD2020.

La primera taula redona va començar a les 16 hores i es titulava ‘Amenaces a la llibertat d’expressió i la llibertat de premsa abans i després del Covid 19: una visió espanyola i internacional'. En l’acte van participar Virginia Pérez Alonso, periodista i presidenta de la PDLI (Plataforma en Defensa de la Llibertat d’Informació); Arianna Vedaschi, catedràtica de Dret Comparat de la Universitat de Boconi; i Andrés Boix, professor de Dret Administratiu de la Universitat de València. Moderava Marta Timón, lletrada del Tribunal Suprem.

La segona taula redona va començar a les 17 hores i es titulava ‘”Censura”, control i desinformació amb motiu del Covid-19’. Participaren Joan Barata, jurista expert en llibertat d’expressió i assessor de diversos organismes internacionals; Loreto Corredoira, professora de Ciències de la Informació de la Universitat Complutense Madrid i presidenta de la Secció de Dret de la IAMCR (Associació Internacional d’Estudis en Comunicació Social); i Lorenzo Cotino, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de València i impulsor de l’Observatori www.derechocovid.com i de Xarxa www.derechotics.com. Moderava Yolanda Quintana, secretària general de la PDLI. 


Les persones interessades han pogut seguir les sessions en directe via Youtube sense inscripció a través d’aquest link: http://links.uv.es/7O0kpQl

Per a inscriure's es podia fer en aquest enllaç: http://links.uv.es/3K6asKV

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges: