L’estudianta Àngels Grimalt, nomenada per segona vegada millor oradora de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives

  • Gabinet de Premsa
  • 2 de juny de 2021
 
Àngels Grimalt
Àngels Grimalt

L'estudianta de quart del Grau en Sociologia en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, Àngels Grimalt, ha estat escollida, per segona vegada, millor oradora de la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives. Grimalt ja va obtindre el guardó també en l'edició de 2019. Grimalt ha defés la Universitat de València en la competició junt amb Abril Peidró Llompart i Yassin El Bouyzaydy El Gueddari. L’equip de la Universitat ha resultat subcampió i el certamen l’ha guanyat la Universitat Pompeu Fabra.

L’equip de la Universitat Pompeu Fabra estava format per Sheila Canudas Perarnau, Zainab Tamara Zubair, Xavier Tomàs Vilanova, Guillermo Torrubia De Nova i Sergi Lostao More.

El concurs està organitzat a iniciativa de la Xarxa Vives d’Universitats i té la finalitat de promoure l’ús de la paraula entre l’estudiantat a través d’una confrontació dialèctica entre equips que defenen posicions oposades sobre un tema polèmic d'actualitat. En l'edició d'enguany el tema era: ‘L’actual sistema educatiu garanteix el progrés de les persones?’.

El jurat, format per especialistes en oratòria i comunicació, valora capacitats com el treball en equip, l'argumentació sòlida, el caràcter fluid de les intervencions i la correcció formal i semàntica. Es premien l'equip campió i el subcampió i, a més, es premia l'oratòria d'alguna persona integrant dels grups participants.

Imatges: