L’estudiantat que ha participat en activitats del Servei d’Esports ja pot sol·licitar els crèdits ECTS

 
Voluntaris del Servei d'Esports de la Universitat
Voluntaris del Servei d'Esports de la Universitat

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València comunica que l’estudiantat ja pot sol·licitar els certificats de reconeixement acadèmic (crèdits ECTS) per la participació en activitats esportives durant el curs 2018/2019.

Sol·licitud dels crèdits ECTS curs 2018/2019

Per a demanar els crèdits ECTS, l’estudiant/a ha d’accedir al formulari de sol·licitud i omplir-lo amb totes dades que se li demanen.

Si la persona interessada no pot acudir personalment a recollir el certificat, pot autoritzar una altra persona. Documentació necessària: fotocòpia del DNI de la persona representada i identificació de la persona que realitza la gestió.

Crèdits ECTS al SEF

El SEF concedeix crèdits ECTS per la realització de diferents activitats: programa d’esport adaptat, competicions esportives, escoles esportives universitàries, voluntariat esportiu i programa d’elit AR i AN.

 

 

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies