Estudiants de l’ETSE promouen el congrés West European Student & Young Professional

  • Gabinet de Premsa
  • 15 de novembre de 2017
 
Cartell del congrés.
Cartell del congrés.

Estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) promouen el congrés West European Student & Young Professional (WESYP), organitzat per la branca d’estudiants de l’IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers) de la Universitat de València. Les activitats se celebren els dies 16, 17 i 18 de novembre.

Aquest congrés, en el qual participa bona part de les branques europees, està enfocat a estudiants i recentment titulats amb ganes de participar, aprendre i conèixer a altres membres d’IEEE de diferents parts del món.

En el marc de l’esdeveniment es realitzaran diverses ponències i tallers, enfocats a diferents disciplines tècniques, on podran adquirir nous coneixements, conèixer empreses de diversos sectors.

Entre unes altres, les temàtiques són Machine Learning, Semiconductor Design, Multi-cultural working evironment, Manegement.

L’acte d’obertura serà al Jardí Botànic de la Universitat de València dijous 16 a les 19:30 hores. Divendres 17 tota l’activitat es concentra en l’ Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València. Finalment l’acte de clausura es realitzarà en el saló d'actes del Centre Cultural La Beneficència, el dia 18 de novembre a les 10 hores.

Les xarrades del divendres són d'accés gratuït, obertes a tot la comunitat de la ETSE-UV.

Més informació: