L’exdirector de la Unesco Federico Mayor Zaragoza parla en la Universitat sobre Desenvolupament Sostenible

  • 27 de gener de 2017
 
L’exdirector de la Unesco Federico Mayor Zaragoza parla en la Universitat sobre Desenvolupament Sostenible

L’exdirector de la Unesco Federico Mayor Zaragoza parlarà dimarts 31 de gener en la Universitat de València. El títol de la seua intervenció, destinada a docents i professors, és: ‘Dels objectius del Mil·lenni als Objectius per al Desenvolupament Sostenible (ODS 2030)’. L’acte començarà a les 17 hores al saló d’actes de l’antiga Escola de Magisteri (carrer alcalde Reig, 8).

A continuació, de 18 a 19:30, hi haurà uns Tallers de Sostenibilitat i Educació Secundària, dirigits a docents del Màster en Professor/a d’Educació Secundària). Les sessions s’emmarquen en la primera jornada sobre sostenibilitat i educació. La iniciativa està organitzada pel Projecte de Innovació Sostenibilitat i pel Màster de Secundària.

Federico Mayor Zaragoza (Barcelona, 1934) va ser director general de la Unesco entre 1987 i 1999. Membre honorari del Club de Roma, actualment és copresident del Grup per a l’Aliança de Civilitzacions. Doctor en Farmàcia i catedràtic de Bioquímica de la Universitat de Granada, va ser ministre d’Educació i Ciència (1981-1982) en els govern d’UCD, i diputat al Parlament Europeu (1987). Com a director de la Unesco, la seua gestió es va concentrar a impulsar projectes de promoció de la pau, els drets humans i el diàleg entre cultures. El 1999 va crear la Fundació per una Cultura de Pau, amb la qual ha continuat desenvolupant els objectius que es va proposar al capdavant de la Unesco