Èxit de l’intercanvi de kendo amb la universitat japonesa de Waseda

  • Servei d'Esports
  • 22 de febrer de 2018
 
Kata.
Kata.

El Pavelló Universitari del Campus de Blasco Ibáñez va acollir, els dies 17 i 18 de febrer, una nova edició de l’intercanvi que cada any es realitza entre les universitats de València i de Waseda (Japó), en el marc de la programació d’activitats de l’Escola de Kendo de la Universitat de València. Més de mig centenar de persones, entre lluitadors (32 homes i 9 dones), organitzadors (7) i mestres procedents de Waseda (3), van participar en una jornada completa que va incloure diverses kates i un clínic.

Sota les indicacions de Vicente Soriano, entrenador de kendo de la Universitat, van tindre lloc les kates, en les quals van participar 41 alumnes, també dirigits per tres professors procedents de la ciutat nipona de Waseda. En l’intercanvi, van visitar València sis alumnes de la institució japonesa, que es van sumar a l’exhibició de kendo al costat de 28 lluitadors i 7 lluitadores locals.

A més de l’activitat prevista en l’entorn universitari, mestres i alumnes de Waseda van visitar la ciutat.

Com a conclusió a les jornades, ambdues universitats van acordar mantindre l’intercanvi anual amb sengles trobades a Espanya i a Japó, així com promoure campionats universitaris a nivell autonòmic i nacional amb el suport tècnic de la delegació de la Universitat de Waseda.

Més informació:

Imatges: