Èxit de visitants a Expociència 2016, una trobada d’investigadors amb la societat

  • 25 de maig de 2016
 

Milers de persones han visitat aquest dissabte el Parc Científic de la Universitat de València per a celebrar Expociència 2016, una autèntica trobada entre investigadors científics i la societat i tota una festa per a passar-ho en gran amb la ciència, la tecnologia i la innovació com a recursos.

La cita clau amb la ciència, la tecnologia i la innovació s’ha produït aquest dissabte al Parc Científic de la Universitat de València. Com cada any, a la VIII edició d’Expociència, científics i emprenedors han obert els seus laboratoris i instal·lacions amb l'objectiu d'acostar el coneixement al públic en general i transmetre el paper que juga la ciència en la nostra societat. Expociència 2016 ha comptat amb més de 70 activitats que han oferit al públic una jornada de diversió científica. Al voltant de 5.000 persones han acudit a la cita.

Expociència és l'acció de divulgació científica de la Universitat de València que més èxit té entre el públic de la Comunitat Valenciana. Organitzada pel Parc Científic, Expociència compta amb la col·laboració de la pròpia Universitat de València i del Consejo Superior de Investigaciones Científicas  (CSIC), així com amb el suport de la Generalitat Valenciana.

A més de les activitats que els  instituts de recerca, les empreses i l’EscolaTècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) ofereixen cada any, Expociència compta amb la participació de diferents centres i departaments del Campus de Burjassot.

Tota la informació, a www.expociencia.org

Tot el seguiment, a www.facebook.com/expociencia.pcuv