L’exposició ‘El Jardín Secreto’ s’inaugura amb un concert de Lucía Antonini

  • Eva Pastor Serra, Elisa Caballer Bellido
  • 20 de juliol de 2018
 
Imagen de la noticia

Una atmosfera íntima creada per la veu de Lucía Antonini, acompanyada de violí i violoncel, amb el singular escenari de l’arbreda monumental del Jardí Botànic de la Universitat de València de fons. Una inauguració idònia per a l’exposició ‘El Jardín Secreto’, un projecte artístic musical inspirat en el món de les plantes i que es podrà visitar fins al 9 de setembre al Botànic.

El passat 12 de juliol va tindre lloc la inauguració de l’exposició El Jardín Secreto, de Lucía Antonini. Amb la interpretació dels temes del seu últim disc, inspirat en el món de les plantes, envoltada de la vegetació del Botànic, punt de partida del projecte, tanca el cicle d’una manera especia: inaugurant una exposició en què comparteix el procés creatiu de tot el projecte artístic musical amb les persones que volen conéixer a fons el treball de la creadora.

Pel cap d’Antonini han passat llacs, arbres, la ciutat de Boston, la tribu dels Mursi, Rousseau, roses, Frida Kahlo, la dansa i els jardins botànics, com l’Arnold Arboretum de la Universitat de Harvard, en què inspira un personatge inventat per al projecte, o el Jardí Botànic de la Universitat de València, on ha gravat el videoclip. Una barreja peculiar que forma part del paisatge interior de l’artista i que, tant amb la música com amb l’exposició, ens convida a explorar i a sumar-nos a l’experiència transformadora per a descobrir el nostre propi paisatge.

En la mostra El Jardín Secreto, ubicada a la Sala Hort de Tramoieres del Jardí, podrem veure el videoclip gravat, els dibuixos que serviren per a la preproducció del vídeo, algunes cançons i les fotografies que l’il·lustren i que recreen eixe personatge nascut durant el desenvolupament del projecte. També podrem gaudir d’un racó on es representen tots els elements vegetals que han inspirat l’obra musical. Una cita recomanable que es podrà visitar fins al 9 de setembre (entrada gratuïta).

Més informació: http://links.uv.es/6Vfs1kF