La Facultat de Dret llança el projecte "La Facultat respon" per la COVID-19

  • Facultat de Dret
  • 17 d’abril de 2020
 

A través de píndoles audiovisuals, els professors de la Facultat de Dret responen a les qüestions jurídiques, criminològiques i politològiques plantejades per la crisi i analitzen les mesures que s'estan adoptant per afrontar-la.

Com a conseqüència de la pandèmia mundial pel coronavirus i com a servei públic que té la Universitat de València, la Facultat de Dret ha llançat el projecte "La Facultat respon" amb l'objectiu de respondre als dubtes i inquietuds que aquesta situació excepcional està generant. L'objectiu és arribar a la ciutadania i als pràctics del Dret i, al mateix temps, seguir formant a l'estudiantat des de la distància.

Es troben ja disponibles més d'una desena de vídeos sobre qüestions molt diverses. En els propers dies es seguiran afegint d'altres, que es compartiran a les xarxes socials de la Facultat de Dret amb l'etiqueta #lafacultatrespon, així com en al canal de YouTube del centre.

___

Aquest contingut ha estat elaborat per l’àrea de comunicació institucional del Gabinet de la Rectora de la Universitat de València amb la col·laboració de la Facultat de Dret.

Arxivat en: Facultat de Dret