La Facultat d’Economia celebra la graduació de 400 alumnes dels seus màsters

  • 12 de juliol de 2016
 
Facultat d’Economia

La Facultat d’Economia celebra aquest dimarts l'acte de graduació de 400 estudiants que han finalitzat un dels setze màsters que ofereix el centre. La promoció de 2016 es reunirà en un acte a les 20 hores en el Claustre de la Universitat de València. La cerimònia serà presidida pel vicerector d'Estudis, Rafael Crespo, i pel degà de la facultat, José Manuel Pastor.

Francisco Pons, Alumnus de la Facultat d´Economia i president d’Importaco, dirigirà unes paraules als presents com a padrí de la graduació. Els estudiants també tindran la seua representació, mitjançant la intervenció d'una alumna.

En l'acte es farà lliurament dels Premis Extraordinaris 2014-2015. La Càtedra de Finances Internacionals-Banc Santander lliurarà els premis als millors expedients acadèmics del Màster en Ciències Actuarials i Financeres i del Màster en Finances Corporatives.

Per segon any consecutiu, la Facultat d´Economia de la Universitat de València celebra un acte de graduació per als estudiants postgraduats de màster, amb la finalitat de donar-los una major visibilitat i notorietat, i en la seua obstinació per fer partícip a la societat valenciana de la importància dels estudis oficials de postgrau.

En l'actualitat, els 16 màsters universitaris impartits en la Facultat d’Economia són Màster en Banca i Finances Quantitatives; Màster en Ciències Actuarials i Financeres; Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió; Màster en Creació i Gestió d'empreses Innovadores; Màster en Desenvolupament, Institucions i Integració Econòmica; Màster en Direcció d'empreses – MBA; Màster en Direcció i Planificació del Turisme; Màster en Economia; Màster en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives); Màster en Estratègia d'Empresa; Màster en Finances Corporatives; Màster en Gestió de la Qualitat; Màster en Gestió de Negocis Internacionals (i-MBA); Màster en Internacionalització Econòmica: Integració i Comerç Internacional; Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats; i el Màster en Política Econòmica i Economia Pública.