La Facultat d’Economia remodela les seues instal·lacions d’acord amb els criteris d’accessibilitat

  • Fundació General UV
  • 16 de maig de 2018
 
Nova rampa d'accessibilitat a la Facultat d'Economia.
Nova rampa d'accessibilitat a la Facultat d'Economia.

La Facultat d’Economia de la Universitat de València ha remodelat l’accés a les seues instal·lacions atenint als criteris d’accessibilitat. Es tracta d’una intervenció en l’accés a la façana nord-est que inclou la instal·lació de portes automàtiques, una rampa i cartells informatius perquè els usuaris que arriben des de l’avinguda dels Tarongers puguen identificar fàcilment l’existència i ubicació de l’entrada accessible.

Aquesta intervenció, ja finalitzada, ha estat inaugurada aquest dilluns, 14 de maig, per l’equip deganal de la Facultat d’Economia, representat pel seu degà, José Manuel Pastor, junt amb el vicerector d’Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació, Joaquín Aldas-Manzano; l’administradora Catalina Cabrera, en representació del personal tècnic del centre implicat en aquest projecte; i la directora de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat de la Universitat de València, Celeste Asensi. 

Aquesta remodelació suposa un pas endavant més, afegit a uns altres duts a terme amb anterioritat, com ara les millores en accessibilitat de les façanes nord-oest i sud-oest.

Així mateix, és un avanç cap al procés d’excel·lència on es troba immersa la Facultat d'Economia, que es distingeix per la implantació de la Norma ISO 9001:201 (any 2010), els Premis de Cooperació Universitat-Societat a la Qualitat i Innovació Docent de la doble titulació ADE-Dret (XV edició, 2009) o els Serveis Administratius i Econòmics (Oficina sense Papers, XVI Edició, 2010) -en l’actualitat, aquests serveis de gestió universitària estan certificats amb la nova Norma ISO 9001:2015-.

A més d’aquests premis i sistema de gestió de qualitat, la Facultat forma part de l’EFMD (Organització Mundial per la Informació, Investigació, Xarxes i el Debat sobre innovació i les millors pràctiques en el desenvolupament de la gestió), i està gestionant la seua incorporació a l’AACSB International (entitat de referència de la qualitat de les escoles de negocis dins de la comunitat educativa). D’altra banda, destaca la certificació del Grau de Turisme per part de tedQual unwto.themis.

En aquest sentit, l’equip deganal ha indicat: “En qualsevol cas, cal assenyalar que aquestes actuacions suposen sols un exemple de la sensibilitat de l’equip deganal i d’administració del centre per a millorar i fer més accessible i amigable un entorn on les persones que conformem la Universitat passem una gran part del nostre temps”.