La Facultat d’Economia ha rebut a més de 200 estudiants procedents de 110 universitats de 43 països de tot el món, que cursaran els seus estudis en el segon semestre

  • 25 de gener de 2019
 

El divendres 25 de gener des de les 9:30h, la Facultat d’Economia va acollir la sessió de benvinguda (Welcome Incoming) dels estudiants del programa Erasmus+ i Programa Internacional del segon semestre que cursaran els seus estudis en el nostre centre. En concret, més de 200 estudiants, procedents de 110 universitats, de 43 països de tot el món estaven citats a aquest esdeveniment.

Actualment, la Universitat de València rep prop de dos mil estudiants estrangers d'intercanvi cada any, dels quals més de 800 estudien en la Facultat d’Economia, la qual cosa la situa com a centre líder a Europa en intercanvi d'estudiants. Quant als outgoing students, en el curs actual, més de 500 estudiants de la Facultat participaran en el Programa de Mobilitat Erasmus o Internacional.

Sens dubte, el procés d'internacionalització de la Facultat d’Economia constitueix una peça angular en la direcció estratègica del centre. En aquest sentit, s'estan desenvolupant negociacions per a la implantació de noves dobles titulacions amb diverses universitats, a més de projectes per a l'ampliació dels acords que actualment tenim amb Europa, els Estats Units i Rússia, gràcies als quals s'ofereixen 11 dobles titulacions internacionals per als graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE), International Business (GIB) i Economia (ECO).

Arxivat en:
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies