La Facultat de Farmàcia acull un taller sobre sensors i reconeixement molecular

  • 6 de juliol de 2016
 
Molècules

Els dies 7 i 8 de juliol se celebra el X International Workshop on Sensors and Molecular Recognition, en el saló de graus de la Facultat de Farmàcia. Organitzat per l'Institut de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic (IDM-UV/UPV), es tracta de la desena edició d'aquest congrés la inauguració del qual estarà a càrrec de la vicerectora d'Investigació i Política Científica, Pilar Campins.

El taller compta amb 145 inscrits, un programa de conferències plenàries d'investigadors espanyols i estrangers, 20 comunicacions orals i prop de 80 pòsters al voltant de les diferents línies de recerca que duu a terme l’IDM, des del desenvolupament de sensors químics, la farmacodinàmica o els nous materials per a l'alliberament controlat, fins a les metodologies analítiques i els equips de microelectrònica.

El congrés serà inaugurat per la vicerectora d’Investigació, Pilar Campins Falcó, així com pels directors de l’IDM, Ramón Martínez-Máñez, per la UPV, i Ana Mª Costero Nieto, per la Universitat de València

L'Institut Interuniversitari de Recerca de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic (IDM) és un institut mixt de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, emparat per VLC-Campus.

Més informació en http://www.iwosmor.com

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies