Fase 4 d’ajudes TIC UV per a estudiants i resultats fase 3

  • Gabinet de la Rectora
  • 11 de maig de 2020
 
Dispositiu mòbil

Aquest dilluns 11 de maig s’inicia la darrera fase del pla d’ajudes TIC amb càrrec als recursos propis de la Universitat de València que ha executat ja 3 fases d’enviament d’equipaments a les 235 persones que presentaren les seus demandes de recursos TIC.

El passat 28 d’abril la Universitat de València inicià el procediment de lliurament d’equipaments informàtics contemplat en el Pla d’Ajudes TIC per a estudiantes i estudiants de la UV que s’implementà per donar resposta a les necessitats identificades a partir de l’anàlisi de l’enquesta ‘Recursos i necessitats TIC de l’estudiantat’ de la UV.

Iniciat amb fons propis, la Universitat de València ha executat 3 fases d’enviament dels materials demandats pels estudiants. Fins el moment han estat ateses el 100% de les sol·licituds completament formalitzades, i s’ha enviat a 235 destinacions de les províncies de València, Castelló, Alacant, Conca, Albacete, Ciudad Real, Múrcia, Lleida, Madrid, Málaga i Las Palmas de Gran Canaria un total de 84 connexions de dades, 81 ordinadors portàtils i 70 dispositius connectats a Internet.

Fins al 15 de maig es mantindrà oberta la possibilitat, per a les i els estudiants que no ho hagen sol·licitat prèviament, d'accedir gratuïtament a ordinadors portàtils en règim de préstec i/o a accés a Internet.

Per a poder accedir a aquestes ajudes s'ha de remetre un correu electrònic a ajudestic@uv.es. En el cas d’aquelles i aquells estudiants que no tinguen possibilitat d'accés a internet per a cursar la sol·licitud, algun company o companya podrà dirigir-se a través d'aquest correu electrònic a la Universitat de València per a identificar la seua situació i les seues necessitats, i cercar una solució que li permeta superar aquesta situació d’escletxa digital.

En les fases 3 i 4 d’aquest Pla d’Ajudes s’ha comptat amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana en l’assignació de connexions a Internet, atenent a la sol·licitud realitzada per la rectora de la UV als governs d’Espanya i de la Generalitat Valenciana, que pots consultar a UVNotícies: http://links.uv.es/0cNc95m

També pots accedir a través d’UVNotícies a la informació sobre l’inici de la fase 3 d’aquest Pla, en el qual podràs veure els diferents serveis i vicerectorats de la Universitat de València implicats en aquest programa propi d’ajudes TIC: http://links.uv.es/9Sxh8Ae