La Fundación Conocimiento y Desarrollo recomana estudiar Odontologia en la Universitat de València

  • Gabinet de Premsa
  • 6 de setembre de 2021
 
Facultat de Medicina i Odontologia.
Facultat de Medicina i Odontologia.

La Fundación Conocimiento y Desarrollo recomana la Universitat de València com una de les cinc millors d’Espanya per a estudiar Odontologia. La fundació elabora anualment el Rànquing CYD, on la titulació impartida per la Facultat de Medicina i Odontologia de València figura en un lloc destacat.

La Fundación Conocimiento y Desarrollo està presidida per Ana Botín i integrada per representants de grans empreses espanyoles. En el rànquing CYD s’avaluen 77 universitats (de les quals 48 són públiques i 29 privades), i s’analitzen 27 àmbits de coneixement.

D’acord amb la recomanació de l’esmentada fundació, la Universitat de València té la nota de tall més alta (12,9) per a accedir a les 80 places disponibles en Odontologia, i registra una preferència de la titulació 3,62 vegades major a l’oferta de places. “Els estudiants realitzen pràctiques inicials de laboratori des del primer curs acadèmic en matèries com a biologia, bioquímica i odontologia forense”, explica. “A més, les pràctiques clíniques realitzades en els últims anys es realitzen en la Clínica Dental de la Universitat de València, la qual compta amb 72 gabinets totalment equipats i on es forma a l’estudiantat en l’atenció a pacients externs. Per part seua, les pràctiques tutelades consisteixen en la participació activa en serveis sanitaris davant casos clínics reals en hospitals vinculats i situats en aquesta comunitat”, indica la web de la fundació.

“Donada aquesta marcada empremta, el 43,33% dels crèdits són pràctics/pràctiques clíniques, aconseguint a posteriori el 100% de la taxa d’ocupació passat un any”.  I conclou: “En relació als resultats del Rànquing CYD 2021, la Universitat de València concentra per a l’àmbit d’Odontologia 13 indicadors d’elevat rendiment, 11 intermedis, 15 reduïts i 2 indicadors sense dades”.

Més informació: