Gandia acull la dotzena edició de la Winter School ‘Bernhard Wilpert’, màster Erasmus Mundus de Psicologia

  • UVGandia
  • 15 de febrer de 2019
 
Estudiants de la Winter 2017

Des de dilluns 18 de febrer i fins el´1 de març, 54 estudiants i estudiantes de 21 països del món participaren en la fase presencial de la Winter School ´Bernhard Wilpert´, organitzada pel Màster Erasmus Mundus WOP-P i que tindrà lloc al Centre de Gandia de la Universitat de València.

En concret, són alumnes provinents dels EUA, Ghana, República Txeca, Brasil, Itàlia, Nova Zelanda, Noruega, Etiòpia, Alemanya, Anglaterra i Espanya. El grup d’alumnes estarà acompanyat per una dotzena de professors procedents de distintes universitats de tot el món.

L’objectiu fonamental d’aquesta Escola d’Hivern és el desenvolupament de competències professionals (el que implica l’adquisició de coneixements, habilitats i actituds) per al disseny d’intervencions en l’àmbit del desenvolupament organitzatiu i dels recursos humans, en un context internacional i amb una aproximació que combina la perspectiva global i la local. La formació en aquesta ´Joint Intensive Learning Unit´ del Màster Erasmus Mundus en WOP-P té tres fases: la primera, de treball en equips virtuals compostos per membres de diverses universitats i països; la segona, amb caràcter presencial en règim d’internat,tindrà lloc al Centre de Gandia; i la tercera comprén el treball final d´integració, realitzat a distància amb el suport de l’Aula Virtual de la Universitat de València.

Aquest màster s’imparteix pel consorci de cinc universitats europees (Barcelona, Bolonya, Coïmbra, París-Descartes i València) i amb la col·laboració de dues universitats no europees associades (Universitat de Brasília a Brasil i la Universitat de Guelph a Canadà).