Gandia acull el Fòrum Valencià del Mecenatge en Patrimoni Cultural

  • Fundació General UV
  • 31 de gener de 2018
 
Casa de la Cultura de Gandia.
Casa de la Cultura de Gandia.

La Casa de la Cultura de Gandia acollirà el Fòrum Valencià del Mecenatge en Patrimoni Cultural el pròxim 9 de febrer, organitzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, l’Ajuntament de Gandia i la Universitat de València. En aquest context es presentarà l’avantprojecte de llei de mecenatge cultural, científic i esportiu no professional, i la futura oficina de mecenatge de la Generalitat Valenciana.

L’acte busca, a més, conèixer les necessitats de tots els sectors implicats respecte a la situació actual del mecenatge i plantejar els canvis que introduirà la nova llei. 

La jornada s’iniciarà a les 10 hores amb l’obertura oficial per part de l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant; el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla; i un representant de la Conselleria. A continuació, a les 10:30 hores, el personal tècnic de l’Oficina de Mecenatge Cultural de la Conselleria presentarà l’avantprojecte de llei del mecenatge cultural, científic i esportiu de la Comunitat Valenciana. 

La segona part del matí es dedicarà a l’intercanvi d’experiències. Hi intervindran el director de l’Oficina del Mecenatge de Navarra, Juan Carlos Oresnes; el director del Màster en Patrimoni Cultural de la Universitat de València, J. L. Jiménez; i la vocal del Consell Valencià de Cultura Ana Noguera. A partir de les 12:30 hores, s’exposaran els casos del Museu Arqueològic Camil Visedo d’Alcoi i de la Fundació Per Amor a l’Art. El fòrum finalitzarà amb una taula redona moderada pel director del Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València, J. Emili Aura.

Més informació: