Graduació dels titulats i titulades de Biologia i Ciències Ambientals

  • Gabinet de la Rectora
  • 23 de novembre de 2018
 
Graduació Biologia

L’acte de graduació ha tingut lloc a la Sala Darwin del Campus de Burjassot-Paterna i ha estat presidida per la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre acompanyada per la degana de la Facultat de Ciències Biologiques, Mª Carmen Bañó; la vicedegana de Relacions Internacionals, Mercedes Fernández; el vicedegà d’Estudis, Eduardo García; el vicedegà d’Infraestructures, Francisco Pérez; la vicedegana de Qualitat i Innovació, Inmaculada García; i la secretària de la Facultat, Mª Teresa Martínez.

La rectora Mª Vicenta Mestre ha volgut recordar que aquests actes de graduació 'són actes de reconeixement als nous egressats i egressades, però també són actes de rendició de comptes, perquè com universitat pública que som, hem de tornar a la societat allò que rebem, i que millor que retornar a la societat bons professionals plenament formats com els que ara vos gradueu en Ciències Biològiques i Ciències Ambientals'.  

Per la seua part, la degana de la Facultat de Ciències Biològiques Mª Carmen Bañó, ha destacat que 'com diuen els experts, totes les branques de la Biologia són la ciència del futur i per tant, vosaltres, els nous biòlegs i ambientòlegs, sou el futur. Vull deixar-vos una frase de Charles Darwin: ‘no sobreviu l’espècie més forta, sinó la que millor s’adapta al canvi’, així que no tingueu por al canvi que ara comenceu, ho fareu bé i amb valentia’, ha remarcat la degana.

Per part dels 96 nous egressats i egressades han parlat l’alumne del grau de Biologia, Iván Alambiaga Arévalo, i Sofia López Torromé, alumna del grau de Ciències Ambientals. A les seues paraules, han agraït a professorat, familiars i amics el suport que han rebut durant els quatre anys de formació. ‘Vivim una època en la que ser animalista esta de moda, però en la que continua havent maltractament animal i humà, que continua havent desigualtats socials; per això necessitem persones somiadores, amb ganes de canviar el món. Vos convidem a somiar, perquè nosaltres som eixe canvi que cal’, han asseverat.

Imatges:

Arxivat en: Graduacions