El Grup de Teatre de la Universitat de València i el professor Manuel Cuadrado, premiats a la gala AVETID

  • 29 de novembre de 2016
 
AVETID

ASSAIG, Grup de Teatre de la Universitat de València i el professor Manuel Cuadrado, també d'aquesta Universitat han estat distingits aquest dilluns, 28 de novembre, en l’acte de lliurament de premis que organitza l’Associació d’Empreses d’Arts Escèniques del País Valencià (AVETID). L’acte de lliurament de guardons es va celebrar al Centre del Carme de València i en aquesta edició han comptat amb la col·laboració del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

A través d’aquests premis, AVETID reivindica la importància de les arts escèniques com a eina de comunicació i de motor de canvi i en ells es distingeix tant actituds com a trajectòries professionals. 

Entre els premiats en aquesta edició destaquen dos guardons per a la Universitat de València. A ASSAIG, Grup de Teatre de la Universitat de València, dirigit per Pep Sanchis. El Grup de Teatre de la Universitat va nàixer amb l’objectiu de fer teatre en valencià i durant els seus 25 anys de formació, recerca i promoció de les arts escèniques més de 1.000 alumnes han passat pels seus tallers o han format part dels més de 30 espectacles, alguns d’ells reconeguts amb diferents premis. A més, ASSAIG ha esdevingut una plataforma de la professionalització de molts intèrprets i companyies actuals valencianes.

Manuel Cuadrado, professor del Departament de Comercialització i Recerca de Mercats de la Universitat de València, ha sigut distingit amb el Premi Estimat que lliura AVETID. Aquest guardó es lliura a aquella persona o institució que més destaca per la seua estima desinteressada cap al món del teatre i el circ valencià.