Ha faltat la professora Magdalena López Precioso

  • 4 d’octubre de 2019
 
Fotografia Magdalena López Precioso

La nit del passat dissabte, dia 28 de setembre, faltà Magdalena López Precioso, qui fou, en la Universitat de València, Professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials, Directora del Departament de Treball Social i Serveis Socials, secretària de la Facultat de Ciències Socials, membre de la Junta de Centre, del Claustre i del Consell de Govern. Magdalena López Precioso va tenir una destacada trajectòria en matèria d’igualtat de gènere, per al desenvolupament dels estudis i la professió del Treball Social i per a la participació com a vector de transformació social. Compromesa amb l’activisme feminista i sindical, va prendre part en la redacció del primer Pla d’Igualtat de la Universitat de València i va tenir un paper fonamental en el desenvolupament del voluntariat universitari, a través de la creació dels cursos del Servei d’Informació i de Dinamització d’Estudiants (SEDI). Pel que fa a la investigació, lligada a la intervenció, la professora López Precioso va desenvolupar una línia sobre Treball Sexual, des de la perspectiva de la igualtat i el reconeixement de drets, amb diverses publicacions, premis i organització de congressos i jornades. El darrer comiat ha tingut lloc en la intimitat, per desig de la família.

Des de la Facultat de Ciències Socials i el Departament de Treball Social i Serveis Socials de la Universitat de València, manifestem el nostre condol per la pèrdua de la nostra companya, i ens unim al dolor dels seus familiars i amistats, als quals enviam les nostres condolences i una forta abraçada. Descanse en pau.

Arxivat en:
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies