Horari especial de les biblioteques durant els exàmens

  • Vicerectorat de Cultura i Societat
  • 17 de maig de 2018
 
Imagen de la noticia

Amb motiu dels exàmens de la convocatòria de juny les biblioteques de la Universitat de València tindran horaris especials les pròximes setmanes.

La Biblioteca de Ciències, al campus de Burjassot, i la Biblioteca de Ciències Socials (solament la planta -1), al campus de l’avinguda dels Tarongers, obriran vint-i-quatre hores des del 14 de maig fins al 4 de juliol a les 21 hores. La Biblioteca d’Humanitats, al campus de l’avinguda de Blasco Ibáñez, ho farà des del 14 de maig fins al 29 de juny a les 21 hores. La Biblioteca de Ciències de la Salut,  al campus de l’avinguda de Blasco Ibáñez, obrirà els caps de setmana des del 19 de maig fins a l’1 de juliol. Informació detallada sobre els horaris de totes les biblioteques ací

En aquests horaris extraordinaris no hi haurà servei de préstec.

Per accedir a les biblioteques en aquests períodes caldrà identificar-se amb la targeta universitària o qualsevol document que acredite pertànyer a la Universitat de València.

Les persones usuàries d’aquestes biblioteques són l'alumnat, el PDI, el PAS, els residents del Col·legi Rector Peset, els membres d’institucions que hagen signat un conveni amb la Universitat i els membres de l’Associació d’Amics i Antics Alumnes de la Universitat.

Les biblioteques de la Universitat de València tenen horaris especials en períodes determinats, per exemple en Nadal, en les convocatòries d’exàmens. Quan acaben aquests períodes tornen a obrir amb l’horari habitual, és a dir, de dilluns a divendres de 8.15 a 21 hores, i els dissabtes de 9 a 14 hores. Per a més informació ací

Arxivat en: Cultura , Estudis