Horaris extraordinaris al mes de gener

  • 14 de gener de 2021
 
Biblioteca de Ciències
Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà"

Al llarg del mes de gener, les biblioteques de la Universitat de València obriran tots els dies laborables en el seu horari habitual, en torns de matí i vesprada. El dissabte 16 obriran de 9:00 a 13:45 les quatre biblioteques d'àrea: Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Humanitats.

Pel que fa als dies festius, tres biblioteques de la Universitat de València oferiran horaris extraordinaris d'obertura que complementen l'horari habitual. La Biblioteca d’Humanitats "Joan Reglà", la Biblioteca de Ciències "Eduard Boscà" i la Biblioteca de Ciències Socials “Gregori Maians” (planta -1) obriran el dissabte 16 per la vesprada, de 15:00 a 20.30 h, i el diumenge 17 de 9:00 a 20:30 hores. A més, el cap de setmana de Sant Vicent, les tres biblioteques obriran  els dies 22, 23 i 24 de 9:00 a 20.30 h.

Per accedir a la biblioteca en els horaris d’obertura especial caldrà acreditar-se com a estudiant/a de la Universitat de València amb el carnet identificatiu. El personal controlarà l'aforament, adjudicant un lloc concret a cada persona. Quedarà constància de les persones que utilitzen cada dia la biblioteca per assegurar la traçabilitat en cas de COVID-19.

Teniu la informació completa dels horaris extraordinaris de gener ací.

Arxivat en: