Huit victòries per a les seleccions de la UV en la primera jornada del campionat autonòmic

  • Servei d'Esports
  • 13 de novembre de 2019
 
Esportistes de la Universitat
Esportistes de la Universitat

La primera jornada del Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CAEU) del curs 2019/2020 va enfrontar aquest dimarts la Universitat de València contra la Universitat Jaume I de Castelló. Un inici de les competicions d'esports d'equip que va tancar amb un total de huit victòries per a les seleccions de la Universitat de València.

Totes els encontres disputats a la Universitat de València van acabar amb la victòria de les seleccions de la UV: futbol sala masculí (UV 6 – 3 UJI), futbol sala femení (UV 7 – 0 UJI), futbol femení (UV 7 – 0 UJI), futbol masculí (UV 1 – 0 UJI), bàsquet femení (UV 96 – 36 UJI) i bàsquet masculí (UV 108 – 46 UJI).

Les seleccions d'handbol masculí i femení, voleibol masculí i femení, tennis i pàdel de la UV van jugar com a visitants a les instal·lacions de la Universitat Jaume I. Els triomfs d'aquesta primera jornada se'ls van emportar les xiques de voleibol, que van tancar la seua actuació deixant el marcador de l'equip rival a zero (UJI 0 – 3 UV). També va guanyar el conjunt d'handbol masculí de la UV, que va superar l'UJI per 33 a 22 al seu favor.

Per part seua, l'equip femení d'handbol va caure contra l'UJI (UJI 30 – 24 UV) i els xics de voleibol tampoc van poder superar els seus rivals (UJI 3 -1 UV). En pàdel, la UV va perdre (UJI 3 – 0 UV) i en tennis, la jornada també va acabar amb una derrota per als jugadors de la UV (UJI 2 – 1 UV).

Segona jornada de CAEU

La segona jornada de CAEU per equips es disputarà el pròxim 27 de novembre i enfrontarà la UV contra la Universitat Catòlica de València.