Identitat queer en la cultura medieval o un taller per a esquivar la censura sexista en l’art, a Geografia i Història

  • 29 de març de 2017
 
Cartell Festival per la Igualtat

Pangea, l’Associació de Joves Investigadors de la Facultat de Geografia i Història, ha organitzat el Festival per la Igualtat que se celebra aquest dijous dia 30 en aquesta facultat. La jornada s’emmarca dins de les activitats del ‘Març per la Igualtat’. Entre les activitats programades hi ha diverses xarrades com ara una sobre la identitat queer a través de la cultura medieval, l’autogestió feminista en temps proclius i precaris, un taller d’estratègies per a esquivar la censura sexista en l’art contemporani o una performance de Graham Bell Tornado.

La jornada començarà a les 10:30 hores en el Saló de Graus Manuel Ardit amb la presentació del festival. A les 11 hores serà el torn del ‘Taller d’estratègies per a esquivar la censura sexista en l’art contemporani’ amb Marisol Salanova; a les 12 hores, la conferència ‘La identitat queer a través de la cultura material’ amb Mireia López Bertrand; a les 13 hores, ‘Como sanar...’ amb Graham Bell Tornado y el Chamán travesti Geyser Bird. 

Per la vesprada, a les 16 hores hi haurà una exposició de fanzines i una taula redona sobre autogestió feminista en temps proclius i precaris moderada per Alodia Clemente, propietària de La Rossa, amb  l’assistència de Laura Carbonell, Yo también soy bonica i el Col·lectiu Zorras Peligrosas.

A les 17:30 s’ha programat el Racó Sensible, amb el Conservatori Superior de Dansa de València. 

‘Març per la Igualtat’ té com a finalitat principal promoure la participació de l’estudiantat per afavorir la igualtat entre dones i homes en el si de la Universitat i en la societat.