Inauguració de la IV Jornada d’Estudiants de Fisioteràpia

  • Gabinet de la Rectora
  • 12 de febrer de 2020
 

L’Assemblea de Representats (ADR) d’estudiants de la Facultat de Fisioteràpia ha organitzat la IV Jornada d’Estudiants de Fisioteràpia destinades a tots els i les alumnes que tinguen interés en aprofundir en temes específics de fisioteràpia.

El saló d’actes Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història acull la IV Jornada d’Estudiants de Fisioteràpia organitzada per l’ADR de la Facultat de Fisioteràpia. La inauguració ha estat presidida per la vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius, Adela Valero; el degà de la Facultat de Fisioteràpia, Antonio Alberola; el degà de l'Il·lustre Col·legi de Fisioterapeutes de la CV, José Casaña; la presidenta de la Jornada, Laura Borderia; i el coordinador de la Mesa de l’ADR, Sergi Rodríguez.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, qui no ha pogut estar present a la Jornada, ha intervingut en un vídeo on ha volgut destacar ‘l’important paper que desenvolupen els i les fisioterapeutes en la nostra societat, millorant la vida de les persones’ i ‘la bona formació que reben els i les estudiants de la Facultat de Fisioteràpia de la Universitat de València’.

La vicerectora Adela Valero ha mencionat ‘la importància per a la Universitat de València de jornades com la de hui que ha estat creada per l’estudiantat i per a l’estudiantat, amb el suport de docents, tant de la Universitat com d’altres institucions, i de l’equip deganal de la Facultat de Fisioteràpia’.

‘Les meues paraules són d’agraïment a totes les persones que han fet possible esta jornada, començant pel comitè organitzador de la mateixa i continuant pel Personal d’Administració i Servei (PAS) de la Facultat i per la pròpia institució universitària. Tots ells han dedicat el seu temps i treball per aconseguir que aquesta jornada siga una realitat’, ha puntualitzat el degà Antonio Alberola. El degà ha recordat que recentment han inaugurat les xarxes socials de la Facultat de Fisioteràpia, agraint la tasca feta per la vicedegana Pilar Serra.

El degà de l’Il·lustre Col·legi de Fisioterapeutes de la CV José Casaña ha remarcat ‘el recolzament i suport del Col·legi en aquesta jornada, una jornada plenament consolidada que any rere augmenta la seua participació i la seua implicació en oferir una formació innovadora i de qualitat’.

Laura Borderia ha agraït la presència de les i els estudiants en aquesta IV Jornada ‘perquè sou vosaltres, l’alumnat, qui dona sentit a aquesta jornada’ . Recordant la cita de Benjamin Franklin «Explica-m'ho i ho oblidaré. Ensenya-m'ho i potser ho recordaré. Fes-me partícip i ho aprendré», ha remarcat la importància de la implicació per aconseguir una bona educació.

Finalment, Sergi Rodríguez ha volgut recordar el paper de l’ADR ‘d’ajuda a l’estudiantat: tenim les portes obertes per escoltar-vos i entre tots i totes dinamitzar i obtenir una millor formació que acabe beneficiant a tot el col·lectiu de la facultat’.

La jornada es divideix en una part teòrica pel matí i una part pràctica per la vesprada. Així, durant el matí tenen lloc diverses ponències sobre alguns aspectes de la fisioteràpia mentre que per la vesprada es desenvoluparan nombrosos tallers que aporten la necessària pràctica per aconseguir una formació completa.