Inscripcions obertes per al taller Empowering Coaching

  • Gabinet de Premsa
  • 28 de maig de 2019
 
Taller Empowering Coaching
Taller Empowering Coaching

La Universitat de València ha obert el període d’inscripció al curs Empowering Coaching, taller de formació d'entrenadores i entrenadors en la ‘Creació de climes motivacionals’, que organitza el Servei d’Educació Física i Esports, juntament amb la Unitat d'Investigació de Psicologia de l'Esport de la Universitat de València, i la University of Birmingham.

El taller, dirigit a entrenadores i entrenadors, es basa en teories contemporànies de la motivació. L'objectiu de la formació és donar suport a líders/entrenadores i entrenadors/professorat en la creació de climes motivacionals que potencien a cada membre dels seus equips i afavorisquen la seua implicació, benestar i rendiment.

Aquest programa persegueix apoderar a esportistes, estudiantat o membres d'un equip a través de l'apoderament de les seues entrenadores i entrenadors, professorat, directives…

Així, doncs, es tracta que cada líder tinga la capacitat de crear climes motivacionals tant per a afavorir el desenvolupament de la competència i el benestar del seu grup, com per aconseguir promoure el seu talent.

El programa ha sigut desenvolupat per la professora Joan Duda, de la Universitat de Birmingham (Regne Unit), líder internacional en motivació, i per la professora Isabel Balaguer, directora de la Unitat d'Investigació de Psicologia de l'Esport (www.uipd.es) i responsable d'Empowering  CoachingT a la Universitat de València.

 

Durada (10 hores)

El taller es farà dimecres 26 de juny i dijous 27 de juny en dos blocs de 4 hores que sumen un total de 8 hores, més 2 hores que es realitzen passat un període de temps, després d'aplicar els coneixements adquirits en els entrenaments.

 

Nombre d'assistents per taller i lloc

Hi ha un màxim de quinze places per taller per a entrenadores i entrenadors i/o personal tècnic. El curs s'imparteix a l'Aula de Pavelló Universitari UV (Av. Menéndez i Pelayo, 19) del Campus de Blasco Ibáñez.

 

Preu i inscripcions

El preu del taller és de 150 euros i les inscripcions s’han de fer a la zona de l'automatrícula  del SEF (www.uv.es/sef, cursos de formació, campus de Blasco Ibáñez, 2n quadrimestre).