El ioga en família torna al Jardí Botànic

  • Jardí Botànic
  • 4 de novembre de 2019
 
Ioga al Botànic

Un any més, torna el ioga en família al Jardí Botànic de la Universitat de València. El diumenge, 10 de novembre, es podrà gaudir d’una nova sessió en aquesta edició que es desenvoluparà fins a juny.

El ioga en família permet gaudir de la natura a la vegada que es practica una activitat física amb els més menuts de la casa, ja que poden participar xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys acompanyats d’una persona adulta. L’activitat, que es desenvolupa amb jocs i exercicis, fomenta la relaxació, la coordinació, l’equilibri i la connexió amb l’entorn natural. Com que és a l’aire lliure, està previst que l’activitat s’ature durant els mesos d’hivern per a reprendre’s amb el bon temps.

L’aforament és limitat per la qual cosa s’ha de fer sempre reserva prèvia de plaça a partir del primer dia de matrícula. La reserva es pot fer a través del formulari disponible a la web www.jardibotanic.org, del telèfon 96 315 68 16 (de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 h) o del correu electrònic cicbotanic@uv.es. En el correu s’ha d’especificar el nom i cognom de totes les persones assistents a l’activitat i el telèfon de contacte. Cal indicar també el nom i cognoms de la mare, del pare o tutor responsable del menor.  

L’activitat es durà a terme els diumenges, d’11 a 12 h. En cas de completar-se aquest grup es podrà obrir un altre de 12’15 a 13’15 h. El preu és de 5 € per participant (siga una persona adulta o xiquet/a) i inclou l’entrada al Jardí. Es pot adquirir un abonament de sis sessions per 25 € i hi ha una promoció de 2x1 per al personal de la Universitat de València.

+Info: http://www.jardibotanic.org/?apid=agenda-33&id=1644&idioma=_val#.Xb_-YehKjIU