Ismael Mingarro entra en la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular

  • 22 de novembre de 2016
 
Ismael Mingarro

Ismael Mingarro, catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular de la Universitat de València, ha estat elegit vocal de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular per als pròxims quatre anys. El docent i investigador destaca que formar part d’aquesta entitat “és un reconeixement que potencia la feina que realitzen els bioquímics valencians i de la Universitat en la resta de l’Estat i servirà com a nexe entre els avanços científics assolits i la societat”.

El professor Mingarro està al front del grup de Proteïnes de Membrana (http://www.uv.es/membrana/), ha publicat nombrosos articles científics en revistes internacionals de reconegut prestigi, i ha dirigit nou tesis doctorals (tres d’elles Premi Extraordinari de Doctorat de la Universitat de València). A més, ha sigut avaluador de projectes científics per a diverses agències internacionals (Noruega, França, Canadà,...). També és secretari de l’Escola de Doctorat de la Universitat des de 2015. 

La Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM) es va fundar a principis dels anys seixanta i te com a objectius la promoció de la recerca, fomentar la transferència de coneixement, millorar la docència, afavorir els contactes entre els investigadors de l’estat espanyol i contribuir a la internacionalització de la ciència espanyola. A més, s’ha convertit en una plataforma per a la divulgació d’aspectes científics d’interès públic.

L’elecció d’Ismael Mingarro s’ha produït en el darrer congrés de la Societat, celebrat el setembre passat a Salamanca. 

Més informació en la web de SEBBM: http://www.sebbm.es/web/es/