IV edició del Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) per a finançar estades a l’estranger

  • Gabinet de Premsa
  • 4 d’agost de 2018
 
Estudiants, en una imatge d'arxiu.
Estudiantat, en una imatge d’arxiu.

La Universitat de València llança per quart any consecutiu la convocatòria del Programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE). L’objectiu és contribuir al desenvolupament en un entorn global del talent emprenedor dels i les estudiantes excel·lents amb iniciatives empresarials en sectors globals, com també formar en la creació d’empreses en l’àmbit internacional.

Per a la consecució de l’objectiu de la convocatòria, aquest any 2018 el programa UJIE ofereix un total de tres ajudes de mobilitat dotades amb dos mil euros cadascuna. La finalitat és realitzar dos mesos de pràctiques acadèmiques externes en empreses i entitats fora de l’Estat espanyol, per tal que l’estudiantat desenvolupe la seua idea de negoci a l’estranger. A més, es proporcionarà formació en línia en emprenedoria internacional. Aquest programa es pot compatibilitzar amb les becas Erasmus Prácticas.

La iniciativa s’emmarca dins del programa EMPREN + del Vicerectorat d’Innovació i Transferència i es desenvolupa en paral·lel a les cinc universitats públiques valencianes en el marc del programa Campus de l’Emprenedor Innovador, finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Així mateix, està emparada pels principis del compromís de la Carta Erasmus d’Educació Superior (Erasmus Charter for Higher Education, TIRI) 2014-2020.

Les bases del programa es poden consultar en el Tauler Oficial de la UV.